Tlačová správa - Rybárstvo a voľný čas 2019

Nová rybárska výstava ponúkne bohatý sortiment a rady pre úspešný rybolov

TS správa

V dňoch 24. – 27. januára 2019 sa v bratislavskej Inchebe bude konať nová výstava Rybárstvo a voľný čas, ktorá v hlavnom meste otvorí rybársku sezónu 2019. Určená je pre začínajúcich aj skúsených rybárov, ktorí sa chcú dozvedieť o rybolove niečo nové a popri tom si zakúpiť rybárske doplnky za zvýhodnené ceny.

Na výstave sa predstaví viac ako 80 rybárskych značiek, ktoré ponúknu návštevníkom široký rybársky sortiment: rybárske udice, prúty, navijaky, boilies, pelety a dipy, kŕmne zmesi, ale aj rybárske bivaky, oblečenie a ostatné doplnky. Rybári si budú môcť za špeciálne ceny zakúpiť člny Admiral, rybárske systémy, kŕmidlá a feedere.

Okrem už na trhu zabehnutých rybárskych doplnkov budú vystavovatelia prezentovať predovšetkým novinky na nadchádzajúcu sezónu, ktoré udajú nový smer v čoraz viac populárnom rybárstve. Na výstave si nájde takmer každý rybár to svoje. Zastúpenie tu budú mať značky zo Slovenska, Českej republiky, Francúzska, ale aj mnoho značiek z Veľkej Británie (Ridgemonkey, JRC, Greys, Minch Baits a další).

Atraktívny bude aj sprievodný program, v rámci ktorého sa budú naživo pri bazéne predvádzať rôzne rybárske techniky a diskutovať sa bude so skutočnými profesionálmi v love morských, riečnych i jazerných rýb.

Výstavu rybárstva budú sprevádzať návštevnícky obľúbené medzinárodné veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro, ktoré každoročne navštívi 70 000 návštevníkov. Prvý deň od 9:00 do 18:00 a druhý deň od 9:00 do 13:00 je vyhradený pre odbornú verejnosť. Pre širokú verejnosť je veľtrh otvorený v piatok od 13:00 do 18:00, v sobotu od 9:00 do 18:00 a v nedeľu od 9:00 do 17:00. Každá vstupenka na veľtrh je v hre o dve exotické dovolenky – dovolenku na Zanzibare pre 2 osoby na 11 dní od Exotika.sk, plavbu pre celú rodinu (2 deti a 2 dospelí) od Rivieratour.cz a 10 poukážok v hodnote 100 Eur v obchodnej sieti Kaufland.

Viac na www.incheba.sk.

Kontakt pre médiá: