Produkty od TeploZima

TeploZima pôsobí na trhu 10 rokov. Za ten čas má za sebou 13 000 úspešne zrealizovaných montáži a spokojných zákazníkov. Zameriava sa na montáž a predaj klimatizácií, tepelných čerpadiel a fotovoltaiky. Medzi jej unikátne produkty patria:

  • Klimatizácia s efektívnou vykurovacou schopnosťou až do -20 °C a 7 ročnou zárukou

Spoznajte Inventor Ultra Comfort

Model Inventor Ultra Comfort špeciálne navrhnutý s efektívnou vykurovacou schopnosťou Vám okrem úžitku v lete zaistí spoľahlivé kúrenie v zime. V priemere z 1 kW elektrickej energie získate až 4 kW tepla, vďaka čomu  je kúrenie klimatizáciou jedno z najúspornejších riešení, ktoré aktuálne trh ponúka. Vďaka vysokej spoľahlivosti tejto klimatizácie na ňu poskytujeme záruku až na 7 rokov.

Model Inventor Ultra Comfort má okrem vyššie spomenutých výhod aj UVC čistenie, ktoré zlikviduje všetky baktérie a vírusy nachádzajúce sa vo vzduchu, vertikálny a horizontálny pohyb lamiel, ultra tichý režim 16 db (A), energetickú triedu A+++, ekologické chladivo, senzor pohybu a mnoho ďalšieho.

1000+ predných modelov za rok svedčí o jeho skvelých funkciách

 

  • Unikátna požiarna ochrana Sapfir 

Uhaste požiar okamžite a priamo v mieste kde vznikol, bez škôd od zatopenia.

Chirurgicky presné suché hasenie už do 10 sekúnd.

V čom spočíva unikátnosť systému – modulov práškového hasenia

Sapfir?

Na rozdiel od bežných konvenčných systémov hasenia je výhodou MPH Sapfir ich rýchlosť. Uhasia oheň už v jeho počiatkoch, a to lokálne, priamo v mieste požiaru.

Minimalizujú šírenie požiaru aj materiálne poškodenia, ktoré vznikajú ako sekundárny následok pri jeho hasení.

MPH nie sú náročné na údržbu a ich priemerná životnosť je až 12 rokov.

Sú univerzálne, vhodné na hasenie požiarov tried A, B, C, E a spotrebičov aj pod napätím.

V porovnaní s hasením vodou a penovými hasiacimi prístrojmi neznehodnocujú technológiu a elektroniku. Moduly nie sú pod tlakom, preto si nevyžadujú pravidelné tlakové skúšky ako klasické penové, plynové a vodné systémy hasenia.

Moduly sú navyše šetrné k životnému prostrediu.