Veľtrh Interbeauty predstavil farebné i netradičné kozmetické novinky

Jesenná edícia kozmetického veľtrhu INTERBEAUTY odprezentovala všetko, čo súvisí s krásou a zdravým životným štýlom. 33. medzinárodný veľtrh ponúkol desiatky kozmetických značiek, stovky produktov na krásnu pleť, telo, vlasy i nechty, odborný sprievodný program, vystúpenia vizážistov i medzinárodné súťaže. Tradične ho sprevádzali veľtrhy Esoterika a Biostyl zamerané na zdravý životný štýl. Celkovo sa v Inchebe predstavilo 200 vystavovateľov, pričom ich ponuku si počas troch dní prišlo pozrieť 24 829 návštevníkov.

interbeauty jeseň 2017

Vystavovatelia priniesli množstvo produktov pre krásu pleti, tela, vlasov i nechtov – revolučné novinky i tradične obľúbené výrobky. Zaujímavé produkty predstavili juhokórejské značky YJN, Missha, Apieu, MCC a Touch In Soul, ktorých obsahom je napríklad slimačí sliz alebo vtáčie sliny. Nechýbali značky s prírodnou kozmetikou ako Original Atok, 2sis, Havlíkova přírodní apotéka i produkty SPA kozmetiky. Z dekoratívnej kozmetiky ukázali farebné palety výrobkov internetový obchod Krasotika, NYX PROFESSIONAL MAKEUP a Paese. Úplnou novinkou na Interbeauty bola značka J Beverly Hills s farebnými odtieňmi na vlasy pre odvážne dámy, či vône orientu v podobe exkluzívnych parfumov z Dubaja Teeb Al Ghawali. Nezaostávala ani starostlivosť o nechty, či vlasová kozmetika.

interbeauty jeseň archív foto

Tradične veľtrh sprevádzali súťaže špičkových odborníkov. Medzinárodný nail festival „Zlaté ruky Slovenskej republiky“, majstrovstvá Slovenskej republiky v manikúre prírodných nechtov, majstrovstvá Slovenskej republiky v make-upe s postupom do Düsseldorfu a vyhodnotenie 11. ročníka súťaže Vizáž roka. Trendy v pedikérskej praxi boli pre zmenu súčasťou Odborného podologického dňa. V sobotu sa na pódiu odprezentovala aj Asociácia bodypainterov Slovenska pod vedením Marty Gejdošovej, majsterky Slovenska Body Art s ukážkou svojej práce.

interbeauty jeseň archív foto

Veľtrhy ESOTERIKABIOSTYL okrem množstva produktov v biokvalite priniesli zaujímavé prednášky odborníkov na medicínu, psychológiu a osobný rozvoj, pričom nechýbali ani témy tajomna a mágie.

Súbežne konajúce sa zdravotnícke výstavy SLOVMEDICANON-HANDICAP priniesli prehľad nových zdravotníckych technológií, prístrojov a pomôcok pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti a široké spektrum špecializovaných predmetov dennej potreby pre telesne postihnutých. Tie najlepšie exponáty získali cenu Zlatá Incheba. Novinkou bola bezplatná vlaková preprava pre hendikepovaných z rôznych kútov Slovenska v sobotu 7. októbra.

Ing. Antónia Čermáková - Mištaľová

F: +421 2 6241 1838