Tlačová správa

Veľtrh kozmetiky Interbeauty odeje do krásy dámy i pánov

Jarná edícia v poradí už 36. veľtrhu kozmetiky Interbeauty sa aj tento raz bude niesť v znamení kozmetických noviniek a aktuálnych trendov v líčení, vo vlasovom stylingu či v nechtovom dizajne. Na veľtrhu sa počas dvoch dní (8.-9. februára 2019) budú môcť dámy nechať skrášliť úplne zadarmo a popritom si domov odniesť produktové novinky za zvýhodnené ceny. Na svoje si tentokrát prídu aj muži, pre ktorých je určená úprava ich vlasov a brady, rovnako ako historicky prvá Fashion Show pod známou značkou MMG. Interbeauty sa koná spoločne s najväčším Svadobným veľtrhom, kde sa prípravou svojho „veľkého“ dňa budú môcť inšpirovať všetky budúce nevesty a ich ženísi.

Kozmetické novinky pre bežné dámy i profesionálky

Veľtrh kozmetiky Interbeauty ponúka už dlhé roky priestor známym i menej známym značkám na prezentáciu svojich nových produktov. Medzi aktuálnymi novinkami nájdu návštevníčky hybridné očné tiene od značky Gosh, ktorá ich na veľtrhu predstaví ako trojicu kozmetických výrobkov: očné tiene, linku aj farbu na obočie v jednom. Taliansky výrobca vlasovej kozmetiky, spoločnosť FarmaVita, predstaví krémovú farbu na vlasy s výťažkom z para orechov, šampón na neutralizáciu žltého pigmentu či vynikajúci a voňavý arganový olej na tvár, ruky a telo. Nechtovými novinkami budú laky od českej značky Enii-nails, ktoré boli vyvinuté v kombinácii akrylového a gélového systému a ktoré budú na Interbeauty ponúkané v piatich farbách. Profesionálne kozmetičky si budú môcť otestovať účinok nových pleťových ampuliek od nemeckej značky Phyris a popritom si na odbornom workshope vyskúšajú masážne techniky tváre.

Nový imidž v rukách známych vizážistov

Veľtrh je vhodným miestom pre všetky dámy, ktoré túžia po zmene svojej vizáže. Ak neviete, aký typ líčenia alebo účesu sa vám hodí najlepšie, nechajte sa inšpirovať odporúčaniami profesionálnych vizážistov. Na Interbeauty sa bude zadarmo líčiť, strihať a diskutovať o tom, čo je dnes naozaj trendy. Stretnúť tu bude možné viaceré známe osobnosti, medzi inými napríklad vizážistky a influencerky Luciu LUCID Sládečkovú a Zuzanu Šutjakovú. Obe dámy budú na pódiu naživo líčiť svoje modelky a popritom odovzdajú svoje cenné skúsenosti získané dlhoročnou praxou. Dojem z celkovej vizáže doplnia aj rady o správnu starostlivosť o pleť a pokožku. Viaceré z kozmetických prípravkov si tu budú môcť návštevníčky otestovať priamo na sebe.

Zábava i súťaže v podaní skutočných majstrov

Veľtrh Interbeauty však nie je len o novinkách a zmene vlastnej vizáže, ale aj o zaujímavom a bohatom sprievodnom programe. Návštevníkov čaká súťaž v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike INTERBEAUTY TROPHY 2019, Majstrovstvá Slovenska v maľovaní na telo BODY ART 2019 či Prvá medzinárodná súťaž v microbladingu a micropigmentácii obočia. INTERBEAUTY TROPHY vyzve svojich účastníkov do boja v dvoch kategóriách vyhlásených pre oblasť dekoratívnej kozmetiky: využi potenciál červenej a kráľovská svadba - Lady z Windsoru. V účesovej tvorbe sa bude súťažiť v kategóriách progresívny strih, módny večerný účes a Ofina - návrat 70. rokov. Témou tohtoročného body paintingu bude záhadná a rúškom zahalená téma „evolúcia.“ Podobne ako po minulé roky sa však návštevníci môžu tešiť na úchvatné a obdivuhodné výtvory maľované farbami na telách modeliek a modelov.

Interbeauty nielen pre dámy, ale aj pánov

Hoci dlhé roky platilo, že veľtrh kozmetiky patril výlučne dámskemu publiku, dnes to už skutočne nie je tak. Na Interbeauty bude mať svoju expozíciu aj značka MMG Freedom Barbers, za ktorou stoja známi barberi Maroš Ihnát a Martin Sabo. Obaja páni sa tu postarajú o svojich zákazníkov, ktorí si v ich  „barbershope“ budú môcť nechať upraviť svoje vlasy, bradu a súčasne vyskúšať kozmetické produkty novovznikajúcej značky Freshback. Barberi svoje služby poskytnú za dobrovoľné symbolické sumy a výťažok z nich potom darujú na dobročinné účely. Zaujímavosťou je však aj prvá MMG Fashion Show. Tá bude ukážkou módnych značiek a vlasových strihov, ktoré budú prezentované v troch hlavných témach: Street Style, Sport Style a Classy.

Inšpirácie pre budúce nevesty a ich ženíchov

Spoločne s  Interbeauty sa v Inchebe koná aj najväčší Svadobný veľtrh, na ktorom sa predstavia firmy podnikajúce v oblasti svadobného priemyslu: svadobné agentúry, požičovne svadobných a spoločenských šiat, prevádzkovatelia svadobných priestorov, ale aj skúsené aranžérky či dekoratérky. Prezentovať sa tu budú nové trendy svadobnej módy, obrúčok a ostatných doplnkov, svadobnej výzdoby či svadobných pozvánok. Súčasťou veľtrhu bude aj zaujímavý sprievodný program. Predstaví sa tu svadobný pianista Peter Zbranek, saxofonistka Saxana Sapietová či hudobné kapely MUSe trio a The Chamber Choir. Návštevníkov čaká aj zábavná svadobná aukcia s Rišom Vrablecom, módne prehliadky viacerých svadobných salónov a finále súťaže Nevesta roka 2018.

Viac informácií nájdete na: www.incheba.sk

Kontakt pre médiá:

Valéria Pernišová